Misshandlad fru försvarar misstänkt

De var i går som den unga kvinnan misstänks ha misshandlats av sin man. Men hon nekar till att han skulle vara skyldig.


Den misshandlade frun till den svenska artisten försvarar sin misstänkta man.

– Jag är övertygad om att han inte har gjort mig illa. Det finns ingen pålitligare människa än han, säger hon enligt Aftonbladet.

Under omständigheterna mår hon nu bra. Men den misshandlade frun kommer inte ihåg mycket av händelsen och inte heller vem som kan ha skadat henne.

– Men jag är ledsen över att ingen verkar lyssna på mig. Jag har ett litet jack i hårbotten som de har sytt. Men jag är inte speciellt skadad, verkligen inte, menar hon.

Skrivet av:

Senaste nytt

Riksrevisionen: "Avveckla Allmänna arvsfonden"

Fortsatta problem på Skatteverkets hemsida

Skatteverkets hemsida var under måndagen överbelastad och även på tisdagsmorgonen är det svårigheter att komma in på sajten.

Oväntat stort vinstlyft för Scania-ägaren

Lastbilstillverkaren Scanias ägare Traton redovisar ett justerat rörelseresultat på 4,03 miljarder euro för 2023. Det kan jämföras med 2,07 miljarder euro under 2022. Vinstlyftet var större än väntat. Analytiker hade räknat med en vinst på 3,89 miljarder i fjol.

Stabilt läge för skottskadad man i galleria

Polisens utredning efter en skottlossning i en galleria i stadsdelen Hageby Norrköping har fortsatt hela natten. Mannen som hittades skadad i gallerian är i 25-årsåldern, enligt Sveriges Radio P4 Östergötland. Hans tillstånd beskrivs som stabilt och skadorna ska inte vara livshotande.

Flying Tiger jagar ny delägare

Den danska butikskedjan Flying Tiger Copenhagen, med omkring 900 butiker i Europa, har anlitat investmentbanken Carnegie för att försöka hitta en ny delägare, rapporterar den danska affärstidningen Børsen med hänvisning till källor.

Lut läcker från pappersbruk: "Har nått sjön"

En stor lutläcka från Billingsfors bruk är fortfarande inte under kontroll. Under natten mot tisdagen inträffade dessutom ytterligare en läcka.