Hustrun bloggar igen

Artistens hustru återupptog sitt bloggande idag.


Den kvinna som misshandlades i lördags natt gör nu allt för att ge upprättelse till sin man som misstänks för den brutala misshandeln. I sin blogg skriver hon bland annat:

"Jag har ingenting på kroppen som tyder på ett sådant typ av slagsmål. Jag har ett jack i hårbotten som blödde väldigt mycket. Jag har sett blodet, men helt ärligt... Vet ni hur mycket man kan blöda ifrån ett litet sår på huvudet?".

Hon skriver sedan vidare och berättar att hon länge har velat skada sig själv på grund av sina ätstörningar.

"Gör inte mig till en liten tjej som har blivit slagen, fan! Om någon är en fara för mig så är det inte han, utan jag själv."

Och medan kvällstidningarna har pratat med vittnen som hävdar att "hon knappt andades när polisen kom till platsen" så förnekar kvinnan att skadorna skulle vara så omfattande.

"Jag fick inte ens en liten hjärnskakning, eller har några sådana sår på kroppen. Jag har inte en skråma i ansiktet eller någon annanstans förutom på knäna nått litet skrubbsår. Och krypit omkring hysterisk i panikångestattacker har jag gjort förut.", skriver hon.

Kvinnan är väldigt frustrerad över att hennes man sitter anhållen.

"Han är oskyldig och kommer att få upprättelse. Jag fattar inte varför han sitter inne. Ingen lyssnar på mig", avslutade kvinnan förtvivlat.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!