Papa Dee fortsatt anhållen

Den folkkäre artisten Daniel Wahlgren misstänks för misshandel av sin fru.


Misshandeln ska ha skett natten till söndagen i parets hem. Daniel Wahlgren, alias Papa Dee, är fortfarande anhållen av Södermalmspolisen. Hustrun hittades blodig och helt borta i trappuppgången, enligt vittnesuppgifter.

I sin blogg gick hustrun ut med att Papa Dee är oskyldig till misshandeln. Hon ska även ha uppgett det i polisförhören.

– Jag kan inte tänka mig annat än att jag har gjort mig själv illa, säger hustrun till Expressen.

Polisen är fortfarande förtegen om vad som sagts vid förhören och hur den misstänkte Daniel Wahlgren ställer sig till anklagelserna.

– Men det har inte kommit några nya beslut, än så länge sitter mannen anhållen, säger Petra Sjölander, informationsansvarig vid Citypolisen till Expressen.

– Så vitt han minns har han inte gjort det, tillägger hon.

Enligt uppgift till Nyheter 24 ska paret ha festat timmarna innan den påstådda misshandeln. Festen- anordnad av en välkänd supermodell ska ha ägt rum på abonnerad kändiskrog i Stockholm.

Skrivet av:

Relaterat
Nästa artikel
Papa Dee åtalas
Senaste nytt

Tiotusentals demonstrerade mot polisvåld

Världens äldsta träbygge hittat i Zambia

En 476 000 år gammal träkonstruktion har grävts fram i Zambia, rapporterar SVT Nyheter. Träkonstruktionen är den äldsta som hittills har hittats.

Sis-chefer tagna ur tjänst efter intervjuer

Två centrala chefer för Statens institutionsstyrelse (Sis) har tagits ur tjänst och anmälts till Statens ansvarsnämnd (San), rapporterar SVT Nyheter.

Sågverk övertänt i Nora – räddningstjänsten på plats

1 timme sedan
Det gamla sågverket vid Dammsjön i Nora kommun i Västmanland brinner. Byggnaden är helt övertänd och räddningstjänsten kommer att låta den brinna ner.

Över 30 döda efter explosion på bränsledepå i Benin

1 timme sedan
Minst 34 människor har dödats i Benin i samband med att en olaglig bränsledepå exploderat i landets södra del, nära gränsen mot Nigeria.

Duda: Spannmålstvisten är liten

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda beskriver tvisten om ukrainsk spannmålsimport till Polen som liten, rapporterar polska nyhetsbyrån PAP. Enligt presidenten kommer det inte att allvarligt skada bilaterala relationer.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.