Rån mot Swedbank

Maskerad rånare intog kontor i Höganäs. (TT)


HÖGANÄS. Swedbanks kontor i Höganäs rånades vid lunchtid av en maskerad ensam rånare.

Gärningsmannen hotade personalen med ett pistolliknande föremål. Efter rånet sprang förövaren därifrån. Enligt uppgift från polisen var han iklädd en mörk rånarluva och ljusa kläder.

Ett tiotal personer, inklusive personal, befann sig på bankkontoret då rånaren slog till. Gärningsmannen fick enligt Skånepolisens länskommunikationscentral med sig en okänd summa pengar.

Ingen person skadades fysiskt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

“Nu har jag hittat mitt gäng”

Så många svenskar saknar en nära vän

Omkring 700 000 personer i Sverige har ingen att prata med om personliga saker. Och det är fler män än kvinnor som uppger att de inte har en nära vän.

Oron växer för rysk skuggflotta i Östersjön

Sanktioner kringgås och miljön hotas när rysk olja flyttas mellan fartyg på Östersjön. Nu lyfts oron till EU-nivå.

Ung man får fängelse för barnvåldtäkt

En 18-årig man döms till fängelse i tre och ett halvt år för våldtäkt mot barn. P4 Gotland rapporterar att mannen våldtog en då 13-årig flicka. Han ska även betala skadestånd till flickan på 350 000 kronor.

Polisen i Huddinge rapporterar om stöld

"En polispatrull dirigeras av ett vittne till en man som till synes håller på att stjäla en cykel i Kungens Kurva köpcentrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Solna

1 timme sedan
"En bilist har tappat kontrollen över sitt fordon, kört av vägen och in genom ett staket i Ulriksdal. Föraren är inte skadad fysiskt.", skriver polisen på sin hemsida.