Arrestvakt knäade fånge i pungen

Nu åtalas vakten.


MALMÖ, Skåne. En civilanställd arrestvakt i Malmö åtalas för att ha gjort sig skyldig till olaga hot och misshandel.

Vakten ska enligt stämningsansökan ha knäat en man i skrevet i samband med att han flyttades mellan två celler i polismyndighetens lokaler i centrala Malmö.

I anslutning till händelsen ska arrestvakten också ha hotat mannen med orden: "Du ska flyttas ner till hundarna i källaren."

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Embracer delas upp i tre bolag

Efter Børsenbranden – brandmännen snart klara

Räddningstjänsten i Köpenhamn är på väg att packa ihop och avsluta sitt arbete vid Børsen. Det säger beredskapschef Jakob Vedsted Andersen under en pressträff på måndagsmorgonen.

Frågetecknen hopar sig kring Tesla

Massuppsägningar, usla försäljningssiffror och konkurrens från kinesiska uppstickare. Teslas problem har flockat sig inför stundande delårsrapport. En av utmaningarna delar man dock med hela elbilsbranschen.

Ja till tuffare tag mot gängen i Ecuador

1 timme sedan
Väljarna i Ecuador har med klar majoritet röstat ja till tuffare tag mot de kriminella gängen, enligt landets valmyndighet som hänvisar till en preliminär rösträkning.

Efter krisen – dörren öppnas för småhusbyggare

1 timme sedan
Krisen inom småhusbranschen är långtifrån över. Men viss lättnad kan skönjas och byggprognoserna höjs.

Svensk vid ukrainska fronten: "Jävligt tufft"

1 timme sedan
Det råder brist på i princip allt. Svenske Magnus Ek utbildar ukrainska soldater innan de skickas ut i krig – till alltmer glest bemannade skyttegravar. Det är så jävla vansinnigt det här så det liknar ingenting, säger han.