Tjuvar körde in bil i mack

Förövarnas fordon användes som murbräcka.


MALMÖ. Under natten till måndagen ägde ett inbrottsförsök rum i en mack i Husie i Malmö.

Tjuvarna hade kört in en bil i macken och försökt dra ut ett kassaskåp, men de flydde från platsen utan något byte när inbrottslarmet gick igång.

Mindre än en timme senare utsattes en klädbutik i Västra Hamnen för ett inbrottsförsök och även där försökte tjuvarna krossa entrén genom att backa in med en bil.

Vid båda inbrottsförsöken användes en stulen Jeep Cherokee, som senare hittades i Limhamn, skriver Skånskan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Adventskalender med dolda nötter återkallas

Mordmisstänkt jobbade i hemtjänsten

Mannen misstänkts för att ha mördat en kvinna i 90-årsåldern, i centrala Strömstad i början av november. Nu har det framkommit att han varit anställd inom hemtjänsten, rapporterar lokala medier.

Facket: "Det här är Sveriges sämsta gren"

Att 15-åringar blivit sämre i matematik och läsförståelse är oroande. Men att klyftorna inom svensk skola fortsätter att öka oroar betydligt mer, anser Sveriges Lärare. Det här är Sveriges absolut sämsta gren, säger förbundsordförande Åsa Fahlén.

Kristersson KU-anmäls för Tidölöner

Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet anmäler statsminister Ulf Kristersson (M) till riksdagens konstitutionsutskott för hur löneprocessen går till på regeringskansliet.

Polisen i Jönköping rapporterar om brand

"Polisen inleder förundersökning efter villabrand.", skriver polisen på sin hemsida.

Man frikänns i uppmärksammat norskt mordfall

En 53-årig man frikänns av en norsk domstol för ett över 28 år gammalt mord. Mannen, som tidigare dömts till 17 års fängelse på den då 17-åriga Birgitte Tengs 1995, frikändes av Gulating lagmannsrett på tisdagen.