Polisen på jakt efter knivman

Övermannades av sonen och skadade sig själv med kniv.


ÅSTORP. Efter ett knivdrama i Hyllinge jagar polisen en man som ska ha skadat sig själv med kniv vid ett relationsdrama. Polisen larmades efter klockan 16 under söndagseftermiddagen.

Mannen ska ha gjort ett besök hos sin förra partner och på något sätt ha skadat sig själv med kniven. Sonen i familjen övermannade honom och tog kniven ifrån mannen, som senare lämnade platsen.

– Eftersom han uppenbarligen inte mår så bra är det viktigt att vi får tag på honom, säger vakthavande befäl vid länskommunikationscentralen, till <a href=""http://hd.se/astorp/2009/11/08/polisen-jagar-knivman/?from=rss""target="_blank">Helsingborgs Dagblad.

Mannen är känd sedan tidigare av polisen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Polisen i Östersund rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"E14, Lockne. En bil har kört av vägen och hamnat på ett tågspår.", skriver polisen på sin hemsida.