Stockholm

Claes: Jag tog kokain på dagistoan

Det vi inte visste om Malmberg. Nu avslöjar han sitt vilda liv för Aftonbladet.


Läs mer

Nu berättar Claes Malmberg om knarket, alkoholen och otroheten. I en öppenhjärtig intervju gjord av Aftonbladets reporter Oisin Cantwell avslöjar idag komikern och skådespelaren sina knark och alkoholvanor under de åren han slog igenom stort i Sverige:

– Jag har lagt ner åtskilliga hundratusen på knark.

Komikern och skådespelaren förklarar att åren mellan 1985-1990 var vilda. I sin nya bok om sitt liv, "Nirvana kan vänta" berättar Malmberg om hur han köpte och brukade knark för nära 5 000 kronor om dagen. Tjänade han så bra?

– Ja, jag har tjänat väldigt bra. Det har varit både en tillgång och belastning. Visst gick det åt en massa pengar, men så har jag också varit påtänd i de mest märkliga situationer. När jag skolade in en av mina söner på dagis var jag mer på toaletten än med honom, vilket ju inte är helt smickrande.

Den folkliga artisten berättar också om sitt otrogna leverne.

– Jag har varit otrogen mot de flesta av mina kvinnor. Jag har varit lojal i vänskap, men tyvärr inte mot dem som stått mig närmast.

Malmberg berättar för Aftonbladet att självbiografin skrevs för att få människor att känna inspiration.

– Jag ville inte skriva någon bok först. Jag är inte bra på att skriva och tackade nej. Men sen kom min vän Johan Olsson, som är journalist, och ville göra en samtalsbok. Han ville intervjua mig. Det kändes ärligare.

Malmberg är i höst aktuell med pjäsen "The Producers", filmen "Rallybrudar" och självbiografin "Nirvana kan vänta". Idag lever Claes ett lugnt liv utanför Malmö tillsammans med sina fem barn och hustrun Rainey.

Hela intervjun går att läsa på Aftonbladets plussida för betalande medlemmar.

Se Claes Malmberg slå igenom i rollen som Ronny Jönsson:

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.