Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Arkeologer hittade kropp

Nyheter | 15/11/2008 17:09

Andra kroppen på en vecka som hittas i Nacka.

Som Nyheter24 tidigare rapporterat hittade två dykare i onsdags en kropp på 14 meters djup i vattnet utanför Saltsjö Boo. Nu har ännu en kropp dykt upp i området.

Det var i förmiddags som polisen fick ett samtal om att en kropp hittats på nästan exakt samma ställe som den tidigare. Kroppen hittades av ett arkeologsällskap när de dök vid ett vrak i området.

– Enligt de första uppgifterna så verkar den ha legat ett tag, säger Bernt Marion, stationsbefäl för Nackapolisen, uppger Expressen.

Den är ännu inte klart om det finns något samband mellan fynden.

– Det är lite skumt men vi vet inte om de har något med varandra att göra. Man kan ha teorier som att det kan vara strömmar som fört dem dit, säger Bernt Marion, uppger Expressen.

Den första kroppen hittades av en ledig polis som även är sportdykare. Samma polis är medlem av det arkeologsällskap som i förmiddags upptäckte den andra kroppen. Det är ännu oklart om polismannen var med även vid det fyndet.

Skrivet av: