- Foto: Mikko Lehtimäki / SCANPIX

Klarade inte mattetal - misshandlades

När pojken inte kunde svara på hur mycket fyra gånger sex är slog pappan till honom.– Han bara: vad blir det? vad blir det? Jag bara: jag vet inte. Då bara bow. Han slog mig hela tiden, berättar pojken.


GÖTEBORG. Enligt pojken ska pappan börjat slå honom när han var i fyraårsåldern. Pojken, som i dag är sju år gammal, har i skolan flera gånger berättat om pappans misshandel.

–  När jag inte lyssnar på pappa börjar han bara och slå mig och när jag inte kan saker, när jag inte kom ihåg fyra gånger sex, så han bara slog mig tre gånger så, bom först och bom och sen så bow... på huvudet så, säger han enligt Göteborgs Posten.

Pappan åtalas nu för flera fall av misshandel. Han nekar till brott.

/
/
/
Son
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man död i villabrand

Vanliga maten innehåller cyanid – så lite förgiftar dig

Varje år uppsöker tusentals personer sjukhus på grund av förgiftning. En riskfaktor är vanliga frön och mandlar som finns i många hushåll. Det finns sorter som nämligen innehåller det livsfarliga giftet cyanid.

Morgonens nyheter 20 april

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

En bil misstänks ha utsatts för en detonation och därefter börjat brinna i Landskrona under natten, skriver polisen på sin hemsida.

Sveriges Radio har tekniska problem

1 timme sedan
Sveriges Radios hemsida och app är delvis ur funktion.

Spelar ingen roll för vikten när du äter

1 timme sedan
Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.