Det går bra för Nyheter24

"Vi jobbar vidare stenhårt med att göra en sida som våra läsare gillar."


För första gången sedan starten den 2 oktober 2008 går Nyheter24 under onsdagen ut med officiell besöksstatistik via Kia-index. Siffrorna visar att Nyheter24 har haft 148 046 unika besökare och cirka 1,2 miljoner sidvisningar under vecka 5.

"Nyheter24 spöar därmed sajter som Alltombarn (147.00), AlltomStockholm.se (123.000) och Nerikes Allehandas Na.se (128.000)", skriver Dagens Media.

– Det här är jättekul. Vi är överraskade och nöjda, säger Douglas Roos, som startade Nyheter24 tillsammans med sin kompanjon Patrik Sandberg, till Resumé.

Svensk publicistisk historia

Senast en tabloid etablerade sig i Sverige var 1944. Det Nyheter24 lyckats skapa, tillsammans med sina läsare, är inget mindre en svensk publicistisk historia.

– Det är jätteroligt att vi har slagit våra mål, det är ett kvitto på att bilddriven journalistik fungerar. Fem veckor in på det nya året ligger vi 50 procent över våra målsättningar, säger Patrik Sandberg.

– Att det går bra innebär dock inte att vi är nöjda. Vi jobbar vidare stenhårt med att göra en sida som våra läsare gillar. Målet för i år är att dubbla trafiken, fortsätter Patrik Sandberg.

Vad ska Nyheter24 göra för att nå upp till målet att fördubbla trafiken under 2009?

– Vi fortsätter på den inslagna vägen med snabb, kaxig och bilddriven journalistik. Men blir ännu bättre på det vi gör. Dessutom vill jag låta användarna ta större plats. De ska hjälpa oss att både producera och fördjupa nyheter. Om svensk journalistik inte vill komma till internet så ska vi nog få internet att komma till journalistiken, säger Nyheter 24:s chefredaktör Aaron Israelson.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.