Tisdag 19 Okt
Stockholm

Välkomna till Nyheter24

I dag lanseras Sveriges modernaste nyhetssajt, Nyheter24.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Ett års förberedelser är äntligen till ända. Vi har jobbat stenhårt i över ett år för att sjösätta vår vision om att skapa Sveriges bästa nyhetssajt och nu har vi äntligen lanserat.

Vi har båda länge drömt om att skapa en nyhetssajt som är anpassad efter modern internetteknik och som tillfredställer internetläsarnas behov på ett sätt som kvällstidningarnas webbutgåvor inte klarar av. Och därför startar vi i dag Nyheter24.se.

Nyheter24 är en bred nättabloid med nyheter (inrikes, utrikes, ekonomi), sport och nöje. Vi har byggt en sajt som vi själva vill besöka, en sajt som ger oss snabba och effektiva nyheter, roliga nöjesreportage och som tillfredställer våra högt ställda krav på en diger sportrapportering.

Hos oss hittar du de senaste, viktigaste och roligaste nyheterna paketerade på ett begripligt, lättillgängligt och spännande sätt. Det ska vara enkelt att hitta det du söker och få en bra uppdatering och överblick över dagens nyhetsflöde.

Vi jobbar med bilddriven journalistik. Och vi jobbar med en orädd och utmanande stil. Vi vill erbjuda en nyhetssajt där du som konsument är med och sätter agendan.

En modern nyhetssajt som 24 timmar per dygn arbetar för att ge dig den bästa nyhetsrapporteringen. Varje dag. Året runt.

Välkommen till Nyheter24 – en sajt i vår smak.

Patrik Sandberg, VD och grundare

Douglas Roos, styrelseordförande och grundare

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela