Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kidnappartrio snodde bebis ur barnvagn

- 05/03/2011, 11:12 -
Barnvagnen på bilden har inget med artikeltexten att göra.

Barnvagnen på bilden har inget med artikeltexten att göra.

Fredrik Sandberg / SCANPIX

Tre personer söks just nu av polisen.

STOCKHOLM. Ett ärende på SystembolagetFleminggatan slutade illa för den mamma som förlorade sitt barn när hon tittade bort i bara någon sekund.

Det var när mamman vände sig om som en okänd man stal hennes barnvagn. När kvinnan vände sig om och upptäckte att barnvagnen - med hennes barn - var borta tog hon hjälp av en anställd i butiken och började jaga kidnapparna.

Den okände mannen hade sällskap av ytterligare en man samt en kvinna. Kidnappartrion hann bara ett femtiotal meter bort från butiken innan de stoppades av mamman och den Systembolaget-anställde.

Två män i byggjobbarkläder ska även ha hjälpt till att stoppa kidnappningen för att återfå barnet, uppger Aftonbladet.

Barnet klarade sig utan några fysiska skador men incidenten utreds just nu som människorov.

Kidnappningen ska ha varit över på några få minuter, men två personer som polisen är intresserade av fastnade i alla fall på övervakningskameran. Men det innebär ingen större lycka för polisutredningen.

– Vi vill få hjälp med vittnen. Det kan ha funnits fler vittnen på plats än de två byggnadsarbetarna, säger Carina Berg, polis, till Aftonbladet.