Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Slagsmål i badhus i Göteborg

Nyheter | 15/02/2009 19:15

Stolar kastades omkring.

GÖTEBORG. Valhallabadhuset. Klockan var bara två på eftermiddagen. Vid simbanorna var tempot lungt - som vanligt. Och så brukar det också vara i hela badhuset.

Men, kanske hade veckan varit lite för hård för vissa. För borta vid den annars så avkopplande bubbelpoolen utbryter ett drama mellan tre revirtokiga män.

Det började när två av dem skulle gå ner i samma pool som den tredje, som tänkte att de kunde väl ändå duscha först. Och det var just vad han sa till dem. Men ack, sånt brukar ju inte gå hem.

Det ska väl du skita i tänkte de två kompisarna och sedan förvandlades Valhalla till första klassens vikingafest. Stolar och bord flög omkring samtidigt som käftsmällarna haglade.

Personalen som enbart är skolad i klassisk livräddning på sjö kunde inte göra någonting förutom att larma polisen. Och det var först när de kom till platsen som råkurret kunde tämjas, skriver GT.

Skrivet av: