Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

UFO:n kan leva mitt bland oss

Nyheter | 15/02/2009 22:40

Expert: De kanske inte har något dna. Eller så har de något som liknar dna.

USA. Utomjordingar kan leva mitt bland oss, eller till och med i oss. Det menar professor Paul Davis som nu manar forskare till en "mission till jorden" för att hitta dem.

Paul Davis, som dagligen jobbar på Arizona State University, tror att mikroskopiska livsformer skulle kunna leva i avlägsna och fientliga miljöer där man tidigare trott att inget skulle kunna överleva. Dessa platser är så annorlunda att forskarna tidigare tittat förbi dem, och det är dessa platser som Davis nu vill utforska, skriver Telegraph.

Enligt honom har det inte funnits någon allomfattande sökning efter liv som vi inte känner till på jorden.

– Medan det funnits massor av tankar på konstiga livsformer på mars, har det inte funnits några tankar på hur konstiga livsformer på jorden skulle kunna se ut, säger Davis enligt Times Online.

Davis, som är expert på teorier om utomjordiskt liv, spekulerar i om vissa mikrober skulle kunna ha ett sätt att bära genetisk information utan att för den delen ha dna. Eller tvärt om, de skulle kunna fungera ungefär som dna men med några extra bokstäver.

Skrivet av: