UFO:n kan leva mitt bland oss

Expert: De kanske inte har något dna. Eller så har de något som liknar dna.


USA. Utomjordingar kan leva mitt bland oss, eller till och med i oss. Det menar professor Paul Davis som nu manar forskare till en "mission till jorden" för att hitta dem.

Paul Davis, som dagligen jobbar på Arizona State University, tror att mikroskopiska livsformer skulle kunna leva i avlägsna och fientliga miljöer där man tidigare trott att inget skulle kunna överleva. Dessa platser är så annorlunda att forskarna tidigare tittat förbi dem, och det är dessa platser som Davis nu vill utforska, skriver Telegraph.

Enligt honom har det inte funnits någon allomfattande sökning efter liv som vi inte känner till på jorden.

– Medan det funnits massor av tankar på konstiga livsformer på mars, har det inte funnits några tankar på hur konstiga livsformer på jorden skulle kunna se ut, säger Davis enligt Times Online.

Davis, som är expert på teorier om utomjordiskt liv, spekulerar i om vissa mikrober skulle kunna ha ett sätt att bära genetisk information utan att för den delen ha dna. Eller tvärt om, de skulle kunna fungera ungefär som dna men med några extra bokstäver.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Täby: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bil och buss inblandad i trafikolycka i Arninge.", skriver polisen på sin hemsida.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.