Troligen inget Landskronaskott

Det förmodade skottdramat i Landskrona i dag slutade helt odramatiskt.


Det förmodade skottdramat i Landskrona på tisdagseftermiddagen slutade helt odramatiskt. Polisen fann den misstänkte pistolmannen. Men det visade sig att allting troligen var ett rent missförstånd.

Uppgiften om att en okänd berusad man hade avlossat ett pistolskott inne i trapphuset till ett flerbostadshus vid Bryggargatan nära stadens centrum utlöste ett stort polispådrag, avspärrningar och en inbrytning med dragna vapen.

– Men när polisen hade säkrat trapphuset dök den misstänkte upp självmant - och helt nykter. Hans lägenhet genomsöktes och inga vapen hittades. Inte heller fann polisen några spår efter någon skottlossning i trapphuset, uppger Skånepolisens informatör Calle Persson.

Mannen hördes på plats och kunde snart återvända till sitt utan vidare efterräkningar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

1 timme sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.