Stockholm

Efterlysta gärningsmän gripna för dubbelmordet

Lantbrukarparet skulle uppträda med vänner från kyrkan. När de inte inte dök upp och inte hörde av sig åkte några medlemmar till parets gård. Där fann de vännerna brutalt avrättade.
Lantbrukarparet skulle uppträda med vänner från kyrkan. När de inte inte dök upp och inte hörde av sig åkte några medlemmar till parets gård. Där fann de vännerna brutalt avrättade. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Två personer greps i Polen natten mot torsdagen misstänkta för morden på lantbrukarparet i Långared.


Läs mer

LÅNGARED. Två personer har varit häktade i sin frånvaro misstänka för dubbelmordet på ett pensionärspar i Långared utanför Allingsås. Natten till torsdagen kunde de båda gripas av polsk polis skriver polisen i Västra Götaland på sin hemsida.

Det brutala mordet skedde den 19 oktober på en gård i Långared. Som Nyheter24 tidigare har rapporterat om tror polisen att det är ett rånmord.

De äldre lantbrukarparet utanför Alingsås skulle uppträda tillsammans med Missionskyrkans kör på ett äldreboende, men när de inte hörde av sig så åkte några medlemmar i gruppen hem till paret. När de kom fram till parets gård för att hämta dem så hittades mannen och kvinnan brutalt mördade.

Polisen meddelar att de i nuläget inte kan lämna mer information.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.