Leif Pagrotsky.
1 av 4
Leif Pagrotsky. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
Ardalan Shekarabi.
2 av 4
Ardalan Shekarabi. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Morgan Johansson.
3 av 4
Morgan Johansson. - Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX
Förtroendesiffrorna sjunker för Håkan Juholt men varken han eller någon annan S-topp vill kommentera de avslöjade dokumenten.
4 av 4
Förtroendesiffrorna sjunker för Håkan Juholt men varken han eller någon annan S-topp vill kommentera de avslöjade dokumenten. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Sluta prata - Juholts nyårslöfte?

Nya uppgifter sätter ännu hårdare press på S-ledaren Håkan Juholt, men varken han eller någon annan topp i partiet vill kommentera någonting över huvud taget.


"Kommer Håkan Juholt avgå?"

Nyheter24 lät ett antal kända människor ge sin prognos av 2012 i samband med jul- och nyårshelgerna. En av frågorna löd: "Kommer Håkan Juholt avgå?".

Bland svaren fanns bland annat "nej, men han kommer inte bli omvald på kongressen 2013" (Maria Abrahamsson), "nej!" (Özz Nujen) och "nej, inte frivilligt" (Stig-Björn Ljunggren).

STOCKHOLM. Dokument som skickats ut till bland annat det verkställande utskottet i Socialdemokraterna uppges bekräfta att partiledaren Håkan Juholt ljugit om den omstridda budgetprocessen i höstas. Men varken han själv eller någon annan topp i partiet vill kommentera Dagens Industris avslöjande.

Juholt har sedan en tid tillbaka valt att tacka nej till samtliga medieförfrågningar och inte synts till. Nyheter24 försöker under fredagen att nå riksdagsledamöterna Ylva Johansson, Morgan Johansson och Leif Pagrotsky samt ordföranden i partiets framtidskommission Ardalan Shekarabi.

Morgan Johansson och Pagrotsky hälsar via sina pressekreterare att de inte har något att tillägga om avslöjandet och Shekarabi tackar nej till en intervju efter att ha fått uppgifterna förklarade för sig. Ylva Johansson har inte gått att nå.

Håkan Juholt har varit hårt ansatt som partiledare efter krisen som tog sin början i och med en affär om hans hyresbidrag. Hans förtroendesiffror har hela tiden sjunkit men trots det har han fått stöd från bland annat det verkställande utskottet.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.