Han blir då knivhotad och en jakt tar vid innan gärningsmannen flyr upp i ett skogsområde och försvinner.
1 av 4
Han blir då knivhotad och en jakt tar vid innan gärningsmannen flyr upp i ett skogsområde och försvinner. - Foto: TV3 Efterlyst
Här på Saxofonvägen kände en polisman igen inbrottstjuven och bestämde sig för att konfrontera honom.
2 av 4
Här på Saxofonvägen kände en polisman igen inbrottstjuven och bestämde sig för att konfrontera honom. - Foto: TV3 Efterlyst
Mannen fastnade på bild när han stal saker för över 80 000 kronor.
3 av 4
Mannen fastnade på bild när han stal saker för över 80 000 kronor. - Foto: Efterlyst.
Mannen var ovetandes om att hela inbrottet filmades.
4 av 4
Mannen var ovetandes om att hela inbrottet filmades. - Foto: TV3 Efterlyst

Polis kände igen brottsling från Efterlyst – knivhotades

Polismannen kände igen inbrottstjuven från ett Efterlyst-inslag och konfronterade honom på stan. Då blev han knivhotad. I onsdagens Efterlyst i TV3, som sänds klockan 20:00, uppmanar polisen återigen tittarna att hjälpa polisen att hitta gärningsmannen.


Tidigare i höstas visade TV3:s Efterlyst hur en man bröt sig in i en villa i Kungsbacka och stal smycken och bärbara datorer till ett värde av 80 000 kronor. Hela inbrottet filmades av övervakningskameror, men trots det har polisen inte lyckats gripa gärningsmannen.

Den 22 november 2011 stötte dock en polis in i mannen av en slump på Saxofonvägen i Kungsbacka. Polisen kände igen mannen från Efterlyst-inslaget och konfronterade honom. Då drog inbrottstjuven kniv och hotade polisen innan han sprang från platsen.

Polisen följde efter men vid ett villaområde i Kungsbacka försvann mannen upp i ett skogsområde. Nu använder sig polisen återigen av Efterlyst för att få fram tips som kan leda till ett gripande.

Programmet startar klockan 20.00 i TV3.

/
/
/
Man
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!