Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tre män häktade för medhjälp till "taximordet" i Malmö

- 16/02/2012, 09:35 -
Polisen på plats vid taxikontoret.
1 av 2

Polisen på plats vid taxikontoret.

DRAGO PRVULOVIC / SCANPIX

Den 31-årige gängledaren som mördades var obeväpnad och bar inte Brödraskapet Wolfpacks färger.
2 av 2

Den 31-årige gängledaren som mördades var obeväpnad och bar inte Brödraskapet Wolfpacks färger.

DRAGO PRVULOVIC / SCANPIX

Tre män 23, 25 och 32 år gamla, har häktats misstänkta för medhjälp till mordet på Wolfpackledaren i Malmö. 25-åringen överlämnade sig själv till polisen på onsdagen.

MALMÖ. De tre männen är på sannolika skäl häktade för inblandning i det så kallade "taximordet" på en Wolfpackledare den 24 november. Sedan tidigare sitter en 40-årig man häktad misstänkt för mord och en 44-årig man är häktad i sin frånvaro. Polisen vet att han befinner sig i ett annat land, men vill inte uppge vilket.

Den 25-årige mannen misstänks för medhjälp till mord och angav sig själv till polisen under onsdagen. Han var tidigare anhållen i sin frånvaro och tros enligt polisen också ha varit utomlands.

Polisen har varit i kontakt med 44-åringen via telefon ett flertal gånger och hoppas att även han ska överlämna sig själv inom en snar framtid.

– Han har sagt att han ska komma hit men har hittills inte gjort det. Det vi kan säga är att han befinner sig i ett ganska oroligt land och det är inte bara att åka och hämta honom, säger Lars-Håkan Lindholm vid polisen i Malmö, och fortsätter:

– Till slut utlämnas han ju, men det kan ta tid så det bästa är att han överlämnar sig själv.

Samtliga häktade nekar till brott och vill bli försatta på fri fot.