Svensk man mördades på Filippinerna

Tidigt på måndagsmorgonen ska en svensk man ha rånmördats i Filippinerna, rapporterar Expressen. Den 58-årige mannen mördades med 18 knivhugg. Mannen var svensk medborgare och utvandrade till Filippinerna för drygt tre år sedan. Han var gift med en filippinsk kvinna.

– Vi mår dåligt, säger en anhörig Expressen talat med.

Under midsommar brändes en svensk man och hans familj till döds i deras hem. Ett par veckor senare besköts en man med fyra skott i Filippinerna. Han överlevde dådet, rapporterar Expressen.

Skrivet av:

Senaste nytt

Polisen rapporterar om stöld, Hallsberg

Här är yrkena med 40 000 i månadslön – där du får jobb direkt

Är du på jakt efter nytt jobb? Eller funderar du på att börja plugga? Här är fem yrken med krav på högskoleutbildning, med mycket goda chanser till jobb.

Avslöjandet: Så Dålig är luften i din bil – medför flera hälsorisker

Luftföroreningarna på hårt trafikerade vägar letar sig in i våra bilar enligt en ny studie, vilket medför flera betydande hälsorisker.

Lavrov lamslog hotat OSSE

Den europeiska säkerhetsorganisationen OSSE:s möte i Nordmakedonien var på grund av den ryska närvaron delvis lamslaget redan när det inleddes på torsdagen.

Polisen i Sundsvall rapporterar om trafikkontroll

"Skönsberg, resultat efter nykterhetskontroll i trafiken", skriver polisen på sin hemsida.

Kvinna dog på grund av vårdcentrals bristande rutiner – skickade aldrig iväg remisser

En kvinna sökte hjälp på en vårdcentral för buksmärtor men fick aldrig den hjälp hon behövde. Kvinnan dog senare. Nu kritiseras vårdcentralens bristade rutiner.