Polisen misstänker mordbrand.
1 av 2
Polisen misstänker mordbrand. - Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
Brandkåren lyckades släcka branden och under måndagsmorgonen har man vädrat ur lokalerna. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.
2 av 2
Brandkåren lyckades släcka branden och under måndagsmorgonen har man vädrat ur lokalerna. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle. - Foto: Johan Nilsson / SCANPIX

Flera smällar vid misstänkt mordbrand i Malmö

Polisen misstänkter att branden kan vara anlagd och rubricerar händelsen som mordbrand.


Tidigare vårdcentral

Lokalen, som nu är under ombyggnad, har tidigare tillhört en vårdcentral, skriver polisen på hemsidan. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats i den misstänkta mordbranden.

MALMÖ. Strax efter klockan fyra på måndagsmorgonen hördes ett par kraftiga smällar vid Claesgatan. Räddningstjänst larmades till platsen där man hittade en mindre lokal som stod i lågor.

Trots att flera av de som slog larm om branden vittnar om de höga smällarna har polisen ännu inte hittat några sprängämnen i eller utanför lokalen.

Brandkåren lyckades dock till slut släcka elden och vädra ur lokalen. Enligt polisens hemsida misstänker de nu att branden kan vara anlagd och rubricerar indcidenten som mordbrand, rapporterar Sydsvenskan.

/
Eld
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Flera döda på Engelska kanalen

Thedéen: Lågkonjunkturen mildare än befarat

Riksbankschefen Erik Thedéen konstaterar att inflationen gått i rätt riktning och att den är "betydligt lägre" än Riksbankens prognos. "Det bäddar för att köpkraften kan komma tillbaka", säger han i ett tal enligt ett pressmeddelande.

Strul för Systembolaget – risk för tomma hyllor

Planerar du att dricka något i helgen? Då får du skynda dig till Systembolaget. En stor del av systembolagets drycker kan ta slut innan helgen.

Cloettas godis innehåller farliga ämnen – här är hela listan

Hundratals ton chokladgodis från tillverkaren Cloetta stoppades från försäljning under tisdagen. Anledningen? Det innehåller palmolja som förorenats med hälsofarliga ämnen. Här är hela listan på alla godissorter som påverkas.

Person åtalad för terrorfinansiering

1 timme sedan
En person har åtalats för terrorfinansiering, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

Polisen i Trelleborg rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Våldsam person i livsmedelsbutik", skriver polisen på sin hemsida.