Inne på det här kafét hittades mannen på onsdagskvällen.
1 av 3
Inne på det här kafét hittades mannen på onsdagskvällen. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Polisen är mycket förtegen om de anhållna männens identitet.
2 av 3
Polisen är mycket förtegen om de anhållna männens identitet. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Mannen ska ha utsatts för mycket kraftigt våld enligt polisen. De vill dock inte säga något om det har försvårat deras arbete i att fastställa identiteten.
3 av 3
Mannen ska ha utsatts för mycket kraftigt våld enligt polisen. De vill dock inte säga något om det har försvårat deras arbete i att fastställa identiteten. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Tre män anhålla för Göteborgsmord

Den avlidne mannens identitet är ännu inte fullt fastställd.


Mördades på vattenpipa-kafé

Den avlidne mannen hittades av en person som kom gående förbi kaféet kaféet på Wieselgrensplatsen vid 17-tiden på måndagen. Personen ska ha sett en kropp liggandes på golvet till synses svårt skadad.

GÖTEBORG. Tre män, 26, 32 och 42 år gamla, har gripits av polis för mordet på en man i 20-årsåldern som hittades död på ett café vid 17-tiden på måndagen. Enligt länskriminalpolisen anhölls männen under natten med hjälp av åklagare.

– De är anhållna för mord och medhjälp till mord. Vi utesluter inte att de kan komma flera gripanden, säger Stefan Gustavsson, presstalesman Göteborgspolisen, till Nyheter24.

Polisen har ännu inte fastställt identiteten på den döde mannen som ska ha utsatts för mycket kraftigt våld. Just nu jobbar de dock efter en hypotes om vem mannen är. Någon mer information om själva mordet eller gripandet vill polisen inte lämna.

Är de anhållna männen kända sedan tidigare av polisen?

– Länskriminalen har meddelat att de inte kommer säga något mer i dag.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!