Lördag 8 Maj
Stockholm

MC-gänget Outlaws sörjer mordoffret i Ronneby

Den mördade 49-åringen hyllas på tisdagen och onsdagen på en Facebookgrupp tillägnad prospects till MC-gänget Outlaws.
Den mördade 49-åringen hyllas på tisdagen och onsdagen på en Facebookgrupp tillägnad prospects till MC-gänget Outlaws. Foto:

En 49-årig man hittades död i Ronneby på tisdagen, efter en misstänkt avrättning. Nu hyllas och sörjs han bland kriminella på nätet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Har varit i konflikt med Hells Angels

MC-gänget Outlaws har varit aktuella inte minst efter krogbråket i centrala Stockholm med medlemmar ur Hells Angels och deras supportergrupp Red and White Crew. För en knapp vecka sedan dömdes elva gängmedlemmar till fängelse efter den händelsen. Tre av Outlawsmedlemmarna som attackerades skadades allvarligt varav en livshotande.

RONNEBY. Den 49-årige man som på tisdagen hittades död, troligen avrättad, i utanför Ronneby i Blekinge är känd av polisen sedan tidigare. Även om polisen inte vill bekräfta någon koppling till organiserad brottslighet tyder mycket på att offret var medlem i en prospects organisation kring det kriminella MC-gänget Outlaws.

På en Facebookgrupp tillägnad Outlaws-prospects hyllas och sörjs den döde mannen av flera medlemmar under tisdagen och onsdagen.

Under gårdagen genomförde polisen en teknisk undersökning som fortsatte på onsdagen. Enligt Lotta Hansson, informationsansvarig på Blekingepolisen, har man genomfört "en mängd förhör" sedan man hittade kroppen.

– Vi har haft patruller som genomfört dörrknackning i området men utöver det vill jag inte gå in på vilka förhör som hållits, säger hon till Nyheter24.

Polisen har i övrigt varit förtegen och inte velat kommentera om det finns några misstänkta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela