Enligt polisens tillbudsrapport misstänker man att patrullen kom och störde några personer... (bilden är från ett annat tillfälle)
1 av 2
Enligt polisens tillbudsrapport misstänker man att patrullen kom och störde några personer... (bilden är från ett annat tillfälle) - Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX
... som höll på med narkotikaförsäljning.
2 av 2
... som höll på med narkotikaförsäljning. - Foto: Jeff Chiu / SCANPIX

Polisen äggattackerad i Rosengård

Polisen i Rosengård fick ett ovälkommet bemötande.


Äggattack

Det är inte bara polisen i Malmö som blivit utsatt för äggkastning - samma sak hände när konstnären Lars Vilks var och föreläste på på Karlstads universitet den 22 februari i år.

Enligt polisen ledde äggkastningen då till att ett 15-tal personer fick avvisas från platsen.

MALMÖ. En polispatrull i Malmö var i slutet av februari på plats i stadsdelen Rosengård för att ta upp en anmälan utanför en butik.

Men när de anlände till platsen fick de ett kallt mottagande.

I polisens egna tillbudsrapport skriver poliserna att de överröstes med okvädningsord, ägg och glasflaskor. Enligt den egna rapporten berodde det hela på att "personerna som stod utanför uppskattade inte polisens närvaro".

Enligt rapporten misstänker man att polisen kom och störde några personers narkotikaförsäljning varpå dessa började skrika skällsord. Polispatrullen fortsatte därefter in i ett trapphus - men när de kom ut igen möttes de av ett äggregn.

Ingen av poliserna träffades dock av vare sig ägg eller flaskor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!