Angelica fick stans fulaste tatuering, enligt Jnytt.se.
Angelica fick stans fulaste tatuering, enligt Jnytt.se.

Tatueraren: Den är inte klar än

Nyheter24 har pratat med tatueraren som enligt tidningen Jnytt.se har gett Angelica David "stans fulaste tatuering".


JÖNKÖPING. På måndagen rapporterade Jnytt om Angelica David, 29, som blivit missnöjd med en tatuering hon gjort på handleden. Tidningen kallar det för "Jönköpings i särklass fulaste tatuering" och Angelica berättar hur hon drabbats av panikångest efter att ha sett det misslyckade resultatet. 

Till Nyheter24 berättar nu tatueraren sin version om tatueringen som i nuläget består av namnet Ivan, ett underligt kors-ankare och ett hjärta.

– Tatueringen är inte klar än, jag har bara gjort linjerna och under nästa sittning ska det fyllas i, säger tatueraren Lorens Dankha på Bright Line Tatto.

Han känner sig påhoppad av Angelica David som ringt honom flera gånger för att få pengarna tillbaka. Hennes man har också ringt, säger Lorens Dankha.

– Det är som att gå på restaurang och äta upp halva måltiden för att sedan klaga och be om pengarna tillbaka.

Han tycker inte alls han gjort sig förtjänt av den kritik som just nu pågår i media. Om alla kunder ska klaga på det här sättet kan han lika bra stänga ner hela bolaget.

– Om alla kunder ska jävlas såhär kan jag lika bra lägga ner allt och bara sitta hemma, säger han och poängterar att Angelica David är välkommen tillbaka för att göra klart tatueringen. 

Men några pengar vill han inte ge tillbaka.

– Det gör man om en tatuering blir infekterad, det här jobbet är inte ens färdigt.

Eftersom det inte finns några lagar som reglerar tatueringsbranschen känner sig Angelica rättslös, säger hon till Jnytt, men hon funderar ändå på att dra tatueraren inför domstol.

– Jag har även visat resultatet för andra tatuerare i stan i hopp om att den ska gå tatuera över, men de menar att det kan bli ojämt eftersom den är tatuerad för djupt ner i huden, säger hon till Jnytt.se. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart uppåt på Asienbörser

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Biden lovar Ukraina vapen i veckan

2 timmar sedan
USA:s president Joe Biden lovar mer vapen till Ukraina redan denna vecka. Beskedet kommer sedan senaten i USA:s kongress som väntat sagt ja till ett stödpaket till Ukraina på nära 61 miljarder dollar, något som Kiev väntat på sedan i höstas.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.