Nyheter24 delar ut julklappar 2012

Nyheter24 delar ut 10 stycken julklappar - vissa mer betydelsefulla än andra.


 1. Personerna bakom "Hästar finns inte". Facebookgruppen, som nu är uppe i 228 000 likes, är fenomenal. Inte bara för att den involverat både privatpersoner, politiker och häst-personer (ja, sådana finns faktiskt) men det har även blivit en ständig påminnelse på Nyheter24:s redaktion att saker och ting faktiskt kan vara en frukt som inte finns. In och like:a om du känner som vi - att gruppen är värd en julklapp för att ha öppnat våra ögon för en ny värld - som kanske inte finns. 

2. Du som läckte "Järnrörsfilmen" till tidningen Expressen, med utgångsläget att det var någon som läckte. Politiska skandaler bör uppmärksammas samt diskuteras. Det är precis vad som hände efter att Sverige en morgon i november fick se den mobilinspelade filmen på tre berusade SD-politiker som betedde sig allt annat än politiskt korrekt.

3. Expressen - för att ha uppmärksammat "Järnrörsfilmen". 

4. Personen som på sin blogg rasar mot att alla säger ordet "Epic" åt precis allt: "Allt är inte Epic".

5. Rojalister som älskar kungahuset. Att stå och vifta med lilla flaggan och blicka upp mot det kungliga slottet i väntan på att en person med blått blod ska dyka upp och vinka lite lamt tillbaka - är imponerande. Rojalister är ett släkte för sig och förvisso fick de redan sin julklapp i slutet av oktober när det blev klart att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill förlovat sig, men Nyheter24 vill ändå ge en tumme upp för det brinnande intresset i andras personers liv, att ni orkar.

6. Twitter. Denna snabbt spridande sociala, mediala, sensasionella idé som på bara några sekunder kan få många personer att tillsammans förändra ett samhälle är värd en julklapp. Har du inte Twitter är det läge att skaffa ett konto nu - och följa Nyheter24 såklart.

7. Sajten som säljer säkerhetsdörrar och kom på att ha med Doggelito på bild i samband med denna dörr. Vi vill inte ens försöka förstå, men kul är det. 

8. Sportredaktionens Andreas "Granis" Granfors - för att han lärde sig poledance på första försöket. 

9. Jordens undergång den 21/12/2012 som aldrig skedde. Men det gav folk någonting att prata om.

10. Katter. Behöver vi säga någonting mer?


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!