Måndag 10 Maj
Stockholm

Bestulet par röjde knarkcentral

Gick till polisen för att anmäla stöld - slutade med sex pers på häktet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vid lunchtid i lördags gick ett ungt par in på polisstationen i Trollhättan för att anmäla att de blivit bestulna. Knappt ett dygn senare hade sex personer gripits för narkotikabrott, skriver Göteborgs-Posten.

Paret, 22 och 20 år gamla, var nämligen så uppenbart drogade att polisen direkt beslöt att ta blodprov. Åklagaren beslöt att anhålla dem och kolla innehållet i deras väska, där de hittade både narkotika och pengar.

Därefter, vid halv fyratiden blev det husrannsakan i den lägenhet i östra stadsdelarna där de båda hävdade att de blivit bestulna. Där grep polisen tre till.

Men, eftersom polisen först på söndagen hade tillgång till narkotikahund blev det ännu ett besök i lägenheten. Då satt där en sjätte man som också greps.

Enligt Mats Nilsson, inre befäl i Trollhättan, beslagtogs över 250 tabletter med narkotikaklassade tabletter, påsar med pulverrester av amfetamin och växtmaterial som skickats på analys, samt tillbehör som tydde på att försäljning av narkotika skett i lägenheten.

Av de sex i åldrarna mellan 19 och 31, satt fem anhållna på söndagseftermiddagen, fyra av dem misstänkta för att ha sålt narkotika, skriver Göteborgs-Posten.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela