Kul?
1 av 2
Kul? - Foto: Facebook/TT
Polisen är lustiga på fejan igen.
2 av 2
Polisen är lustiga på fejan igen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Så skämtar polisen loss inför studenten

Det här är både taskigt och kul!


Det är studenttider och visst händer det ju att rätt många studenter tar ett (eller sju) glas för mycket. Och kanske hamnar i lite trubbel med ordningsmakten – vilket polisen i Luleå och Boden nu skämtar till det om på Facebook.

Under rubriken "LITEN ETTA UTAN KÖK" visar man nämligen upp ett rum, eller en fyllecell, tillgängligt för den som svept i sig lite mycket.

"Rummen är spartanskt inredda med trendig sommargul madrass placerad direkt på det nybonade golvet", skriver de i inlägget som fått rejäl spridning.

Baksidan? "Ni får tyvärr stå ut med att rummet luktar urin och diverse andra mänskliga restprodukter då det saknas konventionell wc och tidigare gästers uträttade behov kan vara svåra att dölja".

Well played, polisen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Roligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp på attackrapporter

Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

2 timmar sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.