Stockholm

Här är den cyklande veganen som söker fru

Jesper vill ha sällskap under sin cykelresa.
Jesper vill ha sällskap under sin cykelresa. Foto: Jepser Lissmark Hult

Hjälp Jesper att hitta sällskap!

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jesper Lissmark Hult är ute på en ganska lång cykeltur genom Sverige. Han ska cykla hela 3 500 kilometer. Just nu befinner han sig i Göteborg.

– Målet är festivalen Urkult som ligger i Östersund, jag är nog där i slutet av juli eller början av augusti, säger han till Nyheter24.

Jesper har cyklat längre sträckor förr, men denna gång är det första gången han är ensam, vilket inte känns så kul menar han. Därför har Jesper lagt upp en kontaktannons på sin Facebook.

– Mitt namn är Jesper och jag har en enkel fråga. Finns det någon där ute i cyberspace som vill gifta sig med mig? Skriver han i inlägget.

Jesper berättar att han kände att han tappade motivationen ett tag och att han tror att hans resa skulle vara enklare med någon som sällskap. Men det behöver nödvändigtvis inte röra sig om någon som han ska gifta sig med.

– Inlägget är skrivet på ett halvseriöst sätt, jag vill bara träffa någon att cykla med, det spelar ingen roll vilken relation som inleds.

Både tjejer och killar är välkomna att höra av sig. I och med att hans inlägg delats cirka 3 000 gånger är det redan några som gjort det. Och flera hyllar hans initiativ.


Jesper säger att han en känsla av att han kommer att hitta den rätta.

– Jag bara känner det, det är någon som jag kommer att träffa som kommer att påverka mitt liv positivt, säger han och fortsätter:

– Hade jag inte trott det hade jag nog inte lagt upp den här annonsen. Men om inte så kommer jag få oerhört många vänner.

Här kan du läsa hela inlägget:


Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.