- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX / TT

Kvinna i tonåren hölls instängd i ett halvår – våldtogs av far och son

Nu misstänks hela familjen.


En kvinna i tonåren ska ha hållits inlåst i ett halvår och utsatts för våldtäkt, rapporterar P4 Jönköping. Nu misstänks hela familjen för inblandning i brottet.

Föräldrarna är runt 40 år gamla, och i familjen ingår även en son i 20-årsåldern och en dotter. Anna Mårtensson, åklagare, har begärt pappan och sonen häktade. Pappan misstänks för grov våldtäkt och sonen för misshandel samt våldtäkt.

Dottern i familjen har suttit anhållen misstänkt för olaga frihetsberövande. Hon är nu släppt, men misstankarna kvarstår. Mamman har inte anhållits, men även hon är misstänkt för olaga frihetsberövande.

Den utsatta tonårskvinnan ska ha varit instängd på olika platser, både i Göteborg och i Jönköping, mellan september 2014 och mars 2015. Vid tiden ska hon enligt egen utsago ha våldtagits av både pappan och sonen.

Den drabbade kvinnan är förmodligen under 18 år, men enligt Anna Mårtensson är åldern inte fastställd. Hon är inte svensk medborgare och har inga familjeband med den misstänkta familjen, skriver P4 Jönköping.
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Stockholm

"En förare av en personbil har blivit påkörd av en lastbilschaufför på Essingeleden. Lastbilen avvek därefter från platsen.", skriver polisen på sin hemsida.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Spiran på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn har kollapsat i samband med den pågående branden. Kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Byggföretaget får ny vd

Byggföretaget JM får en ny vd och koncernchef. Nuvarande vd Johan Skoglund kommer att gå i pension till sommaren och efterträds av Mikael Åslund, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.