Lördag 13 Aug
Stockholm

Kvinna i tonåren hölls instängd i ett halvår – våldtogs av far och son

Nu misstänks hela familjen.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En kvinna i tonåren ska ha hållits inlåst i ett halvår och utsatts för våldtäkt, rapporterar P4 Jönköping. Nu misstänks hela familjen för inblandning i brottet.

Föräldrarna är runt 40 år gamla, och i familjen ingår även en son i 20-årsåldern och en dotter. Anna Mårtensson, åklagare, har begärt pappan och sonen häktade. Pappan misstänks för grov våldtäkt och sonen för misshandel samt våldtäkt.

Dottern i familjen har suttit anhållen misstänkt för olaga frihetsberövande. Hon är nu släppt, men misstankarna kvarstår. Mamman har inte anhållits, men även hon är misstänkt för olaga frihetsberövande.

Den utsatta tonårskvinnan ska ha varit instängd på olika platser, både i Göteborg och i Jönköping, mellan september 2014 och mars 2015. Vid tiden ska hon enligt egen utsago ha våldtagits av både pappan och sonen.

Den drabbade kvinnan är förmodligen under 18 år, men enligt Anna Mårtensson är åldern inte fastställd. Hon är inte svensk medborgare och har inga familjeband med den misstänkta familjen, skriver P4 Jönköping.
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.