Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Uppgifter: Hagamannen har misshandlats med golfklubba

- 22/08/2015, 18:35 -
Hagamannen - Niklas Lindgren.

Hagamannen - Niklas Lindgren.

Scanpix / TT

Hagamannen Niklas Lindgren ska under lördagen ha misshandlats med en golfklubba, skriver Aftonbladet.

Enligt uppgift slogs Lindgren i huvudet med en golfklubba vid ett elevboende i Norrbotten, skriver Aftonbladet.

Tania Kristensen bor på elevboendet och blev vittne till händelsen. Hon berättar att hon såg Lindgren komma gående ut genom en dörr.

– Då springer en kille med golfklubba efter honom, jag hörde en smäll och sprang direkt in och ringde ambulans, säger hon till Aftonbladet.

Larmet inkom till polisen klockan 15.06 under lördagen. Man vill dock inte bekräfta att det är Lindgren som misshandlats. Polisen bekräftar dock att en misshandel med golfklubba faktiskt har inträffat på platsen.

– Mannen fördes till sjukhus med ambulans till Luleå eller Kalix och vi är nu på plats och förhör vittnen kring händelsen, säger Patrik Linder, länsvakthavande polisbefäl i Norrbotten till Aftonbladet.

Det är ännu oklart hur allvarliga skadorna är.

Det finns än så länge ingen misstänkt gärningsman.

– Men de har inte uppmärksammat vem som är gärningsman så vi eftersöker flera vittnen. Det verkar som att det har varit tre stycken gärningsmän, säger Patrik Linder.