9 hamburgare vi vill ha tillbaka på Mcdonalds

- 23/09/2015, 18:20 -
1 av 10

mcdonalds/youtube

2 av 10

mcdonalds

3 av 10

mcdonalds

4 av 10

mcdonalds

5 av 10

mcdonalds

6 av 10

mcdonalds

7 av 10

mcdonalds

8 av 10

mcdonalds

9 av 10

mcdonalds

10 av 10

mcdonalds

Varning. Den här nostalgitrippen är ingenting för hungriga läsare.

1. Big Tasty!

Kanske den godaste burgaren på Donken. En modern klassiker med den perfekta kombon av god sås, massa sallad och en fet köttbit. Passade morgon, middag kväll och kunde få vilken gourmetkock som helst på knä, speciellt efter att ha gojsats runt lite i cheddardipp. Vi saknar såklart Tasty, men lyckligtvis är den tillbaka till jul.

2. Big tasty fullkorn

Minns du den här. Den hade allt det fina som Tasty hade, men den kändes nyttig också! Det bästa av två världar, två världar vi saknar <3

3. Big tasty bacon

En tyst minut för alla Big Tasty Bacons som aldrig fick göras och ätas upp.

4. California Classic

Den var krispig, den hade bra barbysås och bacon. Den vann också våra hjärtan. Dessutom var det så¨härligt att säga "California Classic".

5. Chicago Star

Rostat bröd. Fet burgare. Bacon. Mysiga frön. Saknad.

6. 1955 Burger

Det här var burgaren som skulle få McDonalds oss att känna hur det var förr i tiden. Den fick oss vilja hoppa in i tidsmaskin och bara leva på 50-talet och äta hamburgare hela dagarna. Men precis som 50-talet så blev burgaren en kort historia. Nu vill vi ha tillbaka den.

7. Big double beef

Okej, gråter nu. Majonäs. Massa kött och sallad. Majonäs… MAJONÄS!


8. EM-målen 2012

Visst minns vi alla EM 2012? Fiaskot mot Ukraina, Zlatan drömmål mot Frankrike, sorgen över det missade slutspelet, BURGARNA?!?!

Donken släppte flera hamburgare under turneringen, och allra godast var McThomas. En enkel med genias burgare som gjorde EM-fiaskot att typ känans okej… nästan.

9. Sweet Bacon BBQ

Sweet chili-sås, BBQ-sås och bacon gjorde den här till en av de mest geniala burgarna någonsin. Om donken tar tillbaka den här är allt förlåtet!

En liten bubblare! Vm-målet 1994 var egentligen bara en Big Mac, men det var en sjukt trevlig reklamfilm med en ung Henke Larsson!


Och minns ni den här låten? Så bra!


/
/
/