Polisen fick in ett tips om ett samtal.
1 av 3
Polisen fick in ett tips om ett samtal. - Foto: TT
Polisen efterlyser tipsaren.
2 av 3
Polisen efterlyser tipsaren. - Foto: Bildbyrån
Hen som ringde var anonym.
3 av 3
Hen som ringde var anonym. - Foto: SCANPIX

Polisens ledtråd i mordutredningen: Ett mystiskt samtal

I söndags blev en 89-årig man misshandlad så svårt att han avled, i samband en med ett rån. Händelsen inträffade i Eskilstuna, utanför en matbutik på fredagen, och mannen avled på sjukhus två dagar senare.


Nu berättar polisen om ett av de hetaste spåren i utredningen, skriver Eskilstunakuriren. En person har nämligen ringt in och berättat att hen hört ett ungdomsgäng prata. De ska då bland annat ha sagt “fy fan vad stryk han fick”.

Tipsaren var anonym, men nu vill polisen prata med personen igen.

– Vi behöver ställa några kompletterande frågor, säger Lars Franzell på polisens enhet för grova brott i Eskilstuna.

Franzell säger att de upprättat en speciell tipstelefon för just det här ärendet.

– Om vi inte svarar där kan man prata in ett meddelande så tar vi kontakt och ringer upp, säger han till Eskilstunakuriren.

Numret till tipstelefonen är 0730-776003.

/
/
Ran
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trevande optimism i Qatar – men mycket kvarstår

Polisen rapporterar om trafikolycka, Skövde

"Vid koprsningen Ekängsvägen - Majorsgatan är det en fotgängare som blir påkörd av en bilist.", skriver polisen på sin hemsida.

Narkotikaförsäljning jämförs med serviceyrke

Försäkringskassan återkräver nästan 900 000 kronor från en man som fått sjukpenning samtidigt som han sålt narkotika. I sitt beslut jämför Försäkringskassan narkotikaförsäljningen med ett serviceyrke, rapporterar P4 Kalmar.

Oppositionen: Brist på förslag här och nu

Miljöpartiet och Centerpartiet tycker att regeringens energiproposition ekar tom på förslag här och nu. Vi och industrin vill ha ett mål nu för 2030 och för 2035. Det är nu vi behöver omställningen, det är nu vi behöver den förnybara energin, säger MP:s språkrör Daniel Helldén.

Ja till omstridd säkerhetslag i Hongkong

Hongkongs parlament har röstat ja till en ny hård säkerhetslag, som ska ge regimen ännu större möjligheter att slå till mot politiskt missnöje.

Costcos brakförlust – så mycket gick de back 2023

Costco Wholesale etablerade sig i Sverige 2022 och fler varuhus är redan på gång. Men hur gick det egentligen för den amerikanska butiksjätten under deras första år i Sverige?