Donken har tagit sitt förnuft till fånga tycker nog många nu.
Donken har tagit sitt förnuft till fånga tycker nog många nu. - Foto: TT Bild

YES! Nu är storfavoriten på McDonald's tillbaka

Året kan ju inte sluta bättre – för nu gör en av storfavoriterna comeback på Donkens meny.


I höstas möttes många av ett riktigt tråkigt besked. Storfavoriterna Big Tasty och Chili Cheese tops försvann från donkens meny.

Bildkälla: Faksimil

Och om det var årets sämsta nyhet så kan det här vara en av årets bästa. För nu kan Nyheter24 avslöja att en av favoriterna finns på menyn igen från och med nu – nämligen Chili Cheese Tops!

Bildkälla: Faksimil McDonald's

Det bekräftar Anderas på McDonald's kundtjänst till Nyheter24. Det ska gå och köpa dessa godbitar på alla Sveriges Donken-restauranger. Han kan bara komma på två anledningar till att det inte skulle gå.

– Det skulle vara om det var problem med leveransen eller om den är slut, säger han till Nyheter24.

Nu är det bara att hoppas att Big Tasty kommer tillbaka så att menyn blir komplett igen. Så länge är det bara springa till närmsta McDonald's och köpa dig en sen julklapp!

Bildkälla

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du saknat Chili Cheese Tops?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.