En man är gripen och misstänkt för mord.
En man är gripen och misstänkt för mord. - Foto: TT BILD

Misstänks för att ha mördat sin chef – hade "inte fått betalt"

En man är anhållen misstänkt för mord eller dråp på någon som man tror är hans chef.


Det var på onsdagskvällen som polisen fick in ett tips om att det inträffat ett grovt brott.

Polisen kunde efter några timmar gripa en man som lämnade in sig själv. Han erkände att han hade dödat en person i ett hus i kustsamhället Hamburgsund.

– Baserat på den vad gärningsmannen berättat tror vi oss veta vem personen är. När patrullen kom till adressen kunde de konstatera att en person var död. Därför backar man genast ut och säkrar brottsplatsen, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen region Väst, till Aftonbladet.

Gärningsmannen ska vara i 25-årsåldern och enligt TT är även den döda en man. Polisen ska utreda uppgifter om att 25-åringen antingen varit anställd av eller så har han utfört arbeten åt den döde.

Och enligt Aftonbladet ska de fått uppgift om att gärningsmannen sa till polisen att skälet bakom dådet var att han "inte fått betalt".

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

1 timme sedan
Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

1 timme sedan
En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

1 timme sedan
Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.