Svenska Emi, 14, kidnappades av maskerade män i USA

- 17/02/2016, 11:50 -
En 14-årig flicka kidnappades och misshandlades i USA. Bilderna har inget med händelsen att göra.
1 av 2

En 14-årig flicka kidnappades och misshandlades i USA. Bilderna har inget med händelsen att göra.

TT Bild

Hon bands fast i ett träd och lämnades där.
2 av 2

Hon bands fast i ett träd och lämnades där.

TT BILD

14-åriga Emi kidnappades vid sitt hem och bands fast vid ett träd där hon misshandlades.

En 14-årig svensk flicka vid namn Emi Gidstedt har kidnappats och misshandlats i Fresno, Kalifornien under tisdagen skriver Expressen.

Enligt Expressen höll hon på att låsa upp ytterdörren hemma när en silverfärgad BWM dök upp. Minst fyra män ska ha klivit ur bilen.

– De hade svarta mössor och masker på sig. De satte tejp över munnen, tejp över ögonen och drog på henne en luva, slängde in henne i kofferten och kör upp mot bergen, säger Jenny Gidstedt som är mamma till Emi, till Expressen.

Hon fick veta det här i natt när hennes exmake ringde henne. Nu har hon bokat biljett till USA för att åka till sin dotter som vårdas på sjukhus.

Männen ska ha fört henne till tre mil uppåt bergen där de påbörjade en misshandel.

– De tar ut henne ur bilen och binder fast henne runt ett träd, och de sparkar henne på knäna och de sparkar henne mellan benen. Hon hade blod mellan benen, de trodde först att hon hade blivit våldtagen. De hade slagit henne och sparkat henne svullen i ansiktet, säger Jenny.

Därefter ska de ha hotat henne med att döda henne om hon gick till polisen. Sen lämnade de henne ensam vid vägen. Emi lyckades ta sig loss och sprang därifrån. Hon tog sig till ett hus där hon fick hjälp. Polis och ambulans anlände.

– Hon är chockad, vi är chockade allihop. Det är sådant man bara ser på tv, säger Jenny till Expressen.

Just nu söker polisen efter de misstänkta männen som ska ha försvunnit i en silverfärgad 90-tals-BWM med tonade rutor och skador på karossen. Varför Emi råkade ut för dessa män kan de inte svara på i nuläget.