Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1262
reaktioner idag

21-åriga Joel kom inte hem från festen – nu vill polisen ha hjälp

Joel, 21, försvann efter en fest natten mot söndagen.

Det här är försvunna Joel. Familjen har gett sitt godkännande till att media publicerar bilden.

Han försvann natten mot söndagen.

Kontakta 114 14 om du har någon info till polisen

Just nu letar polisen efter en 21-årig man vid namn Joel som försvann natten mot söndagen i Fagersta. Senast man såg honom var han vid Västanfors Hembygdsgård.

– Han försvann lördags natt, 02:30, sedan dess har ingen haft kontakt med honom, säger Magnus Strömberg, tillförordnad stationsbefäl i Fagersta, till Nyheter24.

Men det var inte förrän på söndagskvällen som polisen blev insatta i försvinnandet. Just nu letar de i närområdet och pratar med släkt, vänner och annat folk i området.

– Utifrån informationen vi får så fortsätter letande.

Det är ett flertal poliser som söker, bland annat spanar polishelikopter över vattendrag och öppna fält. Än så länge misstänker dock polisen inget brott enligt Magnus Strömberg. Och de utgår från att de ska finna honom i liv.

– Vi letar förutsättningslöst och snöar inte in på något spår.

Har du sett 21-åringen?

Joel är 182 cm lång och väger ca 80 kg. Han har halvlångt hår som är lite mörkare. Vid försvinnande var han iklädd svarta jeans och blå/vit rutig skjorta, enligt polisens beskrivning.

Tips kan lämnas till 114 14.

Mer:

Försvunna flickan har hittats