Shoppar upp lönen och länsar dotterns sparkonto för att kunna betala räkningarna

Sandra lever över sina tillgångar och för att råd med sin lyxiga livsstil stjäl hon pengar från sin dotters sparkonto.


I torsdagens avsnitt av Lyxfällan som sänds klockan 20:00 på TV3 åker experterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg hem till Sandra som bor i Långshyttan i Dalarna.

Sandra har länge levt över sina tillgångar och spenderar för det mesta sina pengar på skönhetsbehandlingar, kläder och inredning.

För att kunna klara av att betala alla dina räkningar har hon länsat sin dotters sparkonto.

– Det är vidrigt, erkänner Sandra i programmet.

Andra som varit med i Lyxfällan är Dinos som slog rekord och Janne som lånade pengar av sin dotter för att klara av hyran.

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Börsen väntas öppna nedåt

Mordet på Tove i Vetlanda: Här är allt som hänt i fallet

Johanna Leshem Jansson och Maja Hellman dömdes i tingsrätten för att ha mördat 21-åriga Tove. Efter överklagan, tas det uppmärksammade fallet nu upp i hovrätten. Här är allt som hänt sedan Tove försvann i oktober 2022.

Frågan i Sunaks tal: Blir det några snabbtåg?

När vågar Tories hålla val? Och ska den omtalade biljonjärnvägen kapas? Det är frågorna i fokus när Storbritanniens premiärminister i dag håller tal på partikongressen i Manchester.

Nio av tio gängkriminella återfaller i brott

Hela 91 procent av ungdomarna med gängkoppling som döms till sluten ungdomsvård återfaller i brott inom några år, enligt en ny rapport.

Flygresor fortsätter öka – till utlandet

Svenskarnas flygresor ökade i september med fem procent jämfört med samma månad 2022, enligt ett pressmeddelande med statistik från statliga Swedavias flygplatser. Utvecklingen beror främst på ökat utrikesresande från Arlanda.

Statsvetare: Bäddar för nya kriser i USA

Beslutet att avsätta Kevin McCarthy visar på en spricka inom Republikanerna som kan leda till nedstängning i USA – och problem för Ukraina. Det menar statsvetaren Chris Galdieri, som flaggar för att de kommande veckorna kan bli tumultartade.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.