Kajsa använde en gammal bild för att att visa exakt hur hon skulle se ut utan sin mage.
1 av 3
Kajsa använde en gammal bild för att att visa exakt hur hon skulle se ut utan sin mage. - Foto: Privat
Så här ser hon ut när hennes mage är borta. Det blev ärligt talat lite konstigt.
2 av 3
Så här ser hon ut när hennes mage är borta. Det blev ärligt talat lite konstigt. - Foto: Privat
Originalbilden.
3 av 3
Originalbilden. - Foto: Privat

Kajsa testade att "träna bort sin mage" – hennes resultat gör succé

Hon fick upp reklam för att träna bort magen och valde att prova hur det skulle bli. Helt fantastiskt, är svaret.


Det är många som börjar få nog av vikthets. Många personer, främst kvinnor, väljer att klä av sig och ta selfies för att visa hur fullt normala kroppar ser ut.

Senast i raden är Kajsa Oleby, som gjort ett hyllat Facebookinlägg.

– Jag fick idéen när jag satt på bussen. Jag fick upp reklam på Facebook med rubriken "Så tränar du bort din mage", berättar hon för Nyheter24.

Som reaktion på reklamen la hon upp den här bilden:

Bildkälla: Privat

"Läser ni också 'så tränar du bort din mage'? Eftersom jag gärna vill veta hur jag ser ut utan min mage gjorde jag ett slarvigt försök. Så snygg vet jag inte om jag blev." skriver hon i uppdateringen.

Hon fick minst sagt bort sin mage, och bilden har fått stor spridning. Inlägget har delats i flera grupper på Facebook, bland annat i populära Dr. Status som har över 65 000 medlemmar.

Bakgrunden till bilden blir extra rörande när Kajsa själv berättar.

– Jag har tidigare i livet lidit av anorexi så det gör mig ännu argare på dagens ideal. När jag la ut bilden men hade ingen aning om att de skulle bli en sådan spridning, säger hon.

Fler personer som står upp för att alla kroppar ska accepteras är bloggerskan Ellen Bergström och radioprofilen Kitty Jutbring.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du "träna bort din mage" som Kajsa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.

Lyft för e-handeln efter svag period

I mars växte e-handeln med 1 procent jämfört med samma månad året innan, enligt siffror från Svensk handel. Totalt under årets första kvartal har e-handeln vuxit med 11 procent.

Oväntat stort vinstlyft för Nordea

Den Helsingforsbaserade storbanken Nordea slår till med ett oväntat stort vinstlyft i sin rapport för årets första kvartal. "Vi hade en stark inledning på året", säger vd Frank Vang-Jensen enligt ett pressmeddelande.

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

SMHI varnar för risk för "extra besvärligt väglag" under morgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är att regn och snöfall väntas.

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

I nästan en vecka steg temperaturerna långt över 40 grader och mer än hundra människor dog. Den extrema värmeböljan i Sahel och Västafrika hade varit osannolik utan klimatförändringen, enligt en ny studie.