Katten Snuttan snodde grannens grillkorv.
1 av 4
Katten Snuttan snodde grannens grillkorv. - Foto: Privat
Haha!
2 av 4
Haha! - Foto: Privat
Kattens ägare Caroline.
3 av 4
Kattens ägare Caroline. - Foto: Privat
HAHA!
4 av 4
HAHA! - Foto: Privat

Katten Snuttan, 2, snodde grannens grillkorv – då reagerade internet så här

Carolines katt Snuttan gick över till grannarna och stal deras kvällsmat.


Katten Snuttan gick ut på upptäcktsfärd men kom hem något oväntat. Hon hade nämligen snott grannarnas grillkorv.

Caroline, kattens ägare, var själv inte hemma när Snuttan kom hem utan det var Carolines inneboende som skickade en bild. Men hur grannarna reagerade på den stulna korven är fortfarande oklart.

– Jag har inte vågat gå över och frågat grannarna för jag tror inte att de sett henne. Men det är lite pinsamt för mig för hon har ju uppenbarligen förstört någons grillkväll. Tur att hon inte kom med en flintastek, säger Caroline till Nyheter24.

Kattens ägare Caroline lade sedan upp en bild på Snuttan på Facebook där hon har sin fångst i munnen. Internet älskade det för bilden har nu gillats 20 000 gånger och delats nästan 1 700 gånger.

Under bilden skrev Caroline: Jag ber redan nu om ursäkt till någon av mina grannar som blivit av med en korv till kvällens grillning. Katten har husarrest.

– Jag hade aldrig räknat med över flera tusen delningar överallt, på dr status, olika kattgrupper, olika tidningar och att folk skulle göra meme av bilden på Snuttan och över 20 000 likes på ett dygn, säger hon och fortsätter:

– Det är ett litet roligt avbrott med all tragedi som händer överallt och katter har uppenbarligen alltid roligt. Hon har ungar hemma och ville nog visa de vad man kan jaga. Hon tidigare i veckan kommit in med två ormar och en drös olika fåglar. Det kan räcka lite tycker jag men hon tycker tydligen tvärt om.

För ett år sedan var katten Snuttan hemlös. Men Caroline tog hand om henne.

– Så länge det inte skapar några osämjor så är detta roligt och jag ska gå över till grannarna vid tillfälle och verkligen be om ursäkt. Förhoppningsvis så skrattar de också åt händelsen som alla andra tusen som har delat detta.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du husdjur?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kinnevik redovisar minskat värde

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

Klara, 22, hann jobba på Postnord i ett år, sedan blev hon utbränd. Två år senare är hon fortfarande sjukskriven. – Jag visste inte var jag var eller vad jag höll på med, säger hon till Nyheter24.

Expert: Finns inget EU-förbud mot att elda grenar

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut.

Fackförening prisas för grön omställning

Fackorganisationen Just Transition Centre får Göteborgs årliga hållbarhetspris på en miljon kronor.

Börsen ser ut att öppna uppåt

Det lutar svagt uppåt i terminshandeln på IG Markets inför Stockholmsbörsens öppning. Utvecklingen ligger i linje med ledande Europabörser.

Låste in man och tände på

Mannen blev under vapenhot inlåst inne på restaurangen. Sedan började det brinna i lokalen, som ligger vid Angereds torg i Göteborg.