Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna misstänks ha blivit gruppvåldtagen – nu efterlyser hon vittnen

- 01/08/2016, 12:29
Genrebild.
1 av 3

Genrebild.

TT

Genrebild.
2 av 3

Genrebild.

TT BILD

Genrebild.
3 av 3

Genrebild.

TT

När kvinnan var ute för att leta efter sin katt misstänks hon ha blivit slagen medvetslös och sedan gruppvåldtagen av tre män.

Under söndagskvällen blev en kvinna i 30-årsåldern överfallen bakifrån när hon letade efter sin försvunna katt i stadsdelen Husie i Malmö. Vid Gyllins trädgård svimmade kvinnan efter överfallet och ska ha släpats i flera meter, skriver Aftonbladet.

När kvinnan återfår medvetandet ser hon tre misstänkta gärningsmän som pratar ett språk hon inte förstod. En av männen bar enligt kvinnan en vit huvtröja. Efter händelsen ska kvinnan ha kontaktat en granne som hjälpt henne att larma polisen.

På sjukhuset ska vårdpersonalen ha kommit fram till att kvinnan hade blåmärken och skador i underlivet. Till Aftonbladet uppmanar kvinnan allmänheten att höra av sig till polisen om de sett eller hört något.

– Jag mår åt helvete och vågar inte gå och lägga mig. Detta är ett mycket lugnt område men just nu känns allt väldigt jobbigt och osäkert, säger hon till tidningen.

Polisen i Malmö har fått en anmälan om en misstänkt våldtäkt alternativt grov våldtäkt och man jobbar nu med ärendet.