- Foto: Ica

Veckans Ica-reklam är lite annorlunda – och den får alla att gråta

Icas reklamfilmer brukar få oss att skratta, men det här är inte riktigt som de brukar vara.


Det är de flestas värsta mardröm – men för många blir det verklighet. 60 000 svenskar får cancerbesked varje år, och av dessa får 8 000 bröstcancer.

Under oktober har Cancerfonden sin traditionella Rosa bandet-kampanj, bland annat i samarbete med Ica.

Butikskedjan har därför tillägnat veckans tv-reklam kampen mot just bröstcancer. Och oavsett om du själv har påverkats av den fruktansvärda sjukdomen eller inte, så kommer du inte lämnas oberörd.

Se filmen här:


Läs mer om kampanjen här.

Läs också om bloggaren som fick höra att hon bara hade en vecka kvar att leva – men motbevisad alla. Här kan du läsa om Karen som valde att göra något riktigt coolt efter att hon tvingats operera bort brösten på grund av cancer.

Ica
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du någon som drabbats av cancer?
Tack för din röst!
Senaste nytt

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män döms av Haparanda tingsrätt till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan rätt tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.