Misstänkt våldtäkt vid tunnelbanestation i centrala Stockholm

- 29/10/2016, 10:15
1 av 2

TT/Google Maps

2 av 2

TT

Polisen fick ett larm natten mot lördagen. En kvinna uppgav att hon blivit utsatt för en våldtäkt i närheten tunnelbanestationen vid Fridhemsplan.

Natten mot lördagen fick polisen i Stockholm ett larm om en misstänkt våldtäkt. Ordningsvakter hade fått kontakt med en kvinna som uppgav att hon blivit utsatt för en våldtäkt i närheten av tunnelbanestationen Fridhemsplan i Stockholm, rapporterar Aftonbladet.

Enligt polisen ska kvinnan ha träffat på mannen på tunnelbanan och när de gick av tillsammans ska hon enligt anmälan ha blivit slagen i ansiktet och sedan ska mannen förgripit sig på henne.

– Vad jag förstår är de inte bekanta sedan tidigare utan har haft kontakt på tunnelbanetåget. De har klivit av tillsammans. Av vilken anledning vet jag inte, säger Sven-Erik Olsson, informatör vid Stockholmspolisen till Aftonbladet.

Kvinnan fördes till sjukhus och kriminaltekniker har undersökt brottsplatsen. Ingen misstänkt gärningsman är i nuläget gripen men polisen kommer att gå igenom övervakningsfilmer.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.