Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
3315
reaktioner idag

Två personer döda efter våldsamt bråk – polisen avfyrade skott

Polisen var tvungna att avfyra ett skott för att avbryta ett våldsbrott i Hallonbergen, Stockholm. En person har dött efter händelserna.

Polisen befinner sig just nu i Hallonbergen i nordvästra Stockholm. Två personer hittades svårt skadade – och därefter kunde tre personer gripas misstänkta för att ha grovt misshandlat offren.

Efter en stund kom rapport om att även den andre personer har avlidit.

Nu har fyra personer gripits av polis, och en femte har tagits in för förhör. Ärendet rubriceras som mord och mordförsök. Efter att den andre person har dött kan rubriceringen komma att ändras.

TT


När polisen kom till platsen avlossades skott för att "avbryta brottsligheten", skriver Aftonbladet. Omständigheterna rörande ärendet är inte helt klara – men nya uppgifter pekar på att en av de skadade har dött efter sina skador.

TT

Aftonbladet har fått uppgift om att det avfyrats pistolskott innan polisen kom till platsen. På området har polisen flera fordon och även en ambulans finns på plats.

Polisen vill inte kommentera ärendet ytterligare.

Mer:

Storbråk på skola – inblandade kastade stenar mot polisen