Fick inte köpa mat på McDonald's – slog anställd i ansiktet

- 03/05/2017, 20:03 -
Poliskonstapel och McDonald's-skylt
1 av 3

Vid 01-tiden på natten till onsdagen blev en McDonalds-anställd misshandlad.

TT

Poliskonstapels arm
2 av 3

Nu vill polisen komma i kontakt med vittnen som kan ha sett eller hört någonting.

Beril Ericson/TT

Snabbmat
3 av 3

Gärningsmannen ska ha varit mörkklädd och flytt därifrån på moped.

Alan Diaz/TT

Ilskan över att inte få snabbmat blev för mycket för den eventuellt berusade gärningsmannen som slog en anställd på McDonald's i Falkenberg i ansiktet.

Att blanda alkohol och ett stort craving för McDonalds är aldrig en bra idé. För de här stackars anställda på McDonald's slutade det hela mycket tråkigt.

Det var efter 01-tiden under natten till onsdagen som en mörkklädd man på moped tog sig till McDonald's i Falkenberg och började banka för att få komma in. Det här för att köpa någonting att äta trots att det var efter stängningstid och personalen höll på att göra sig klara att gå hem för natten.

– När mannen blev nekad blev han frustrerad och började gapa, då gick en i personalen ut för att försöka lugna honom, säger Håkan Rolfsgård som under dagen blivit tillsatt som förundersökningsledare för fallet till Nyheter24.

Beslutet att gå ut till mannen resulterade i ett slag i ansiktet – eventuellt med tillhygge. Därefter ska gärningsmannen ha åkt därifrån på sin moped, enligt vittnen förmodligen påverkad av alkohol, säger polisens Joakim Nilsson till Göteborgs-Posten.

Skylt McDonald's
Det hände på Donken i Falkenberg. Bild: TT

Vill ha kontakt med vittnen

Den McDonald's-anställde ska ha fått skador i huvudet, men huruvida personen behövde ta sig till sjukhus vet inte Håkan Rolfsgård än. Han poängterar att utredningsförloppet inte har hunnit komma så långt – men man har kunnat hålla förhör med anställda och vittnen under natten.

Nu går polisen i Falkenberg vidare med att försöka identifiera gärningsmannen genom vittnesmål och övervakningskameror.

– Vi uppmanar också den som sett en person som kan stämma in på signalementen vid den här tiden att kontakta oss, säger Håkan Rolfsgård till Nyheter24.

Det är inte första gången bråk bryter ut på McDonalds, se även: Donken-kunden har alltid rätt att åka på stryk:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Gillar du McDonald's?