Linnéa Claeson mordhotades – här är hennes "sista hälsning"

För över två veckor sedan blev ​Linnéa Claeson mordhotad av "Fredrik och hans grabbar". Här är hennes sista hälsning till honom.


Handbollsspelaren Linnéa Claeson är känd för att vara en riktig jämställdhetsambassadör och kämpar dagligen mot sexuella trakasserier. 

På hennes Instagram Assholesonline, som har över 258 000 följare i skrivande stund, publicerar hon skärmdumpar från män som beter sig som svin mot både henne och andra tjejer på nätet. För över två veckor sedan publicerade hon en konversation med "Fredrik" som var arg över att ha hamnat på kontot. 

Facebook

– Jag vet inte vad de är för människor eller hur seriöst hotet är egentligen, sa Linnéa till Nyheter24 tidigare. 

Han mordhotade Linnéa och skrev att hon kunde vänta ett besök från "han och hans grabbar". Hon bjöd därför in till ett besök

Sedan hon gjort evenemanget där hon bjöd in Fredrik och hans grabbar så har han ännu en gång hört av sig. Den här gången bad han henne ta bort alla videos och bilder där hon har skämtat på hans bekostnad. Men även hotat henne igen. 

Facebook

Instagram

Under torsdagen så fick Linnéa nog och publicerade en sista videohälsning till Fredrik och hans grabbar på sociala medier där hon dansar på ett hustak.

– Nu har det ändå gått två veckor sen han senast skrev att han skulle "komma ikväll". Nu är jag ganska trött på att gå här och vänta, säger Linnéa till Nyheter24. 

Som vanligt är Linnéa stenhård i sin attityd mot trakasserier och hot. Och hon hanterar det, som alltid, med humor.

– Han vill bara skrämma mig till att ändra mig och det tänker inte jag inte göra. Om inte jag slutar skratta, skämta och dansa så kan inte han vinna, säger Linnéa.

Hon berättar att även om hon dansar och är glad i den sista hälsningen till Fredrik och hans grabbar så betyder det inte att hon inte är rädd och förbannad. 

– Det är så jag hanterar allt. Bara för att jag skrattar i videon betyder det inte att jag inte är sjukt förbannad och tycker allt han gör är helt oacceptabelt. Allt kvinnohat och allt som ligger i det är fruktansvärt. Det är det som driver mig att fortsätta.

Linnéa kommer för evigt vara den coolaste tjejen vi vet!

Se hennes videohälsningar till Fredrik och hans grabbar ovan!

Läs också om när Linnéa Claeson lurade en snubbe rejält

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
Hot
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit hotad på nätet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.