Måndag 10 Maj
Stockholm

Det här är på riktigt Sveriges minsta lägenhet

1 av 2
2 av 2

Den här lilla pärlan i Helsingborg kan bli din för inte så stor summa faktiskt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Du kanske har läst om de två lägenheterna i Stockholm som inte var större än tio kvadratmeter? Men då kan vi berätta att det nu finns en lägenhet till salu som är ännu mindre.

En av lägenheterna i Stockholm blev såld för 1,9 miljoner kronor och den andra ligger ute till salu just nu – med ett utgångspris på 1,6 miljoner. Den här lilla pärlan som ligger i Helsingborg kan dock bli din för en mycket mindre summa.  

Utgångspriset på lägenheten, som är 6,7 kvadratmeter stor, ligger på 295 000 kronor, något som mäklaren Eric KlüftBjurfors tror att de kommer få.

– Så vitt jag vet så finns det ingen bostadsrätt som är mindre än den här och till salu just nu. Intresset för bostadsrätten har varit stort och jag tror att den är såld innan månaden är slut, säger Eric till Nyheter24

Eric tror att intresset har varit så stort på grund av hotellkonceptet, vilket betyder att personen som köper den också kan tjäna pengar på det. 

– Föreningen har ett avtal med ett driftbolag som sköter uthyrningen och driften av hotellverksamheten. Du kan helt enkelt välja att hyra ut det genom driftbolaget och tjäna pengar på det när du inte brukar ditt rum, förklarar han.

Bildkälla: Bjurfors

TV: Så får du lägenhet i Stockholm

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du kunna tänka dig att bo där?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela