Lägger 20 000 på fillers – får matkasse från Stadsmissionen

Joacim lägger flera tusen i månaden på fest och sitt utseende, men han tvingas söka sig till hjälporganisationer för att ha mat på bordet.


Joacim är 24 år och älskar att lägga pengar på utemat, taxiresor, fest och sitt utseende. Han har tagit flera lån för att kunna fortsätta sin lyxiga livsstil. 

Ett av lånen är en privat skuld till en vän på hela 66 000 kronor, pengarna har han bara lagt på sitt lyxliv. Han tog också ett lån på drygt 20 000 kronor och de pengarna la han bland annat på fillers till sina läppar.

Det har gått så långt att han tvingats gå till Stadsmissionen och be om mat för att kunna överleva. Nu har han också tvingats söka till Lyxfällan 

– Du snor en uteliggares mat samtidigt som du lägger 5 000 kronor i månaden på att festa, säger Magnus Hedberg i programmet. 

Hör mer om Joacims dåliga val i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hizbollah: Har beskjutit israeliskt artilleri

Lastbil körde in i byggnad – flera skadade

Flera personer skadades svårt när en lastbil körde in i en myndighetsbyggnad i staden Brenham, väster om Houston, i Texas.

Östersund: Polisen rapporterar om fylleri / lob

1 timme sedan
"Centrum, polis kontaktas gällande påverkad man utomhus", skriver polisen på sin hemsida.

Nya lagen många husägare missat – kan ge 3 000 kronor i böter

1 timme sedan
Den 1 januari trädde en ny lag i kraft som berör de allra flesta med trädgård eller tomt. Men få har koll på vad som gäller – och under våren har de nya bestämmelserna väckt frågor.

EU inför ytterligare sanktioner mot Hamas

2 timmar sedan
EU inför nya sanktioner mot terrorstämplade Hamas och Islamiska Jihad efter terrorattacken mot Israel den 7 oktober i fjol. Nu inkluderas även tre av rörelsernas väpnade grenar.

Ica-butik ger bort gratis varor – varje vecka

2 timmar sedan
I ekonomiskt kärva tider har en Ica-butik i Mellansverige valt att belöna sina stammisar. De ger bort en gratis vara varje vecka till en av sina kunder. – De är jätteglada, säger butiksbiträdet Linnéa till Nyheter24.