Föräldrar glömde barnvagn med bebis i på perrong.
Föräldrar - Foto: TT

Föräldrar glömde barnvagn med bebis i på spårvagnshållplats

Något förvirrande föräldrar råkade lämna kvar deras barnvagn med bebis på spårvagnshållplats och åkt vidare med spårvagnen i Göteborg. Polis på plats ska aldrig ha varit med om liknande.


Föräldrar är inga superhjältar utan människor. Och vad gör människor? Glömmer saker. De här föräldrarna i Göteborg råkade dock glömma något ganska viktigt. 

 Under mina 34 år har jag faktiskt inte varit med om något liknande. Men det finns några år kvar för att få nya erfarenheter, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson till P4 Göteborg skriver GP.

Polisen fick ett samtal om att en person hittat en ovaktad barnvagn med ett spädbarn i. Föräldrarna? De syntes inte till på platsen. 

Bildkälla: TT

Polisen åkte direkt till platsen för att se till att barnet kom i rätt händer. Men innan de hann komma långt ringde en förtvivlad pappa upp. 

Han och mamman till barnet var på väg tillbaka till hållplatsen för att hämta sin lilla – som de glömt kvar. Polisen och föräldrarna kom till platsen ungefär samtidigt och de kunde återfå sin bebis. 

Enligt polisen ska både föräldrarna och barnet må bra, trots omständigheterna, skriver GP. 

TV: Därför förbjuder förskolan barnen från att säga "bästa vänner"

Läs också om när en morfar råkade ta med sig fel barn hem från förskolan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

Tesla levde inte upp till förväntningarna

1 timme sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

1 timme sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

1 timme sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

1 timme sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Rysk biträdande försvarsminister gripen

1 timme sedan
En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.