Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Föräldrar glömde barnvagn med bebis i på spårvagnshållplats

- 22/02/2018, 15:47

Något förvirrande föräldrar råkade lämna kvar deras barnvagn med bebis på spårvagnshållplats och åkt vidare med spårvagnen i Göteborg. Polis på plats ska aldrig ha varit med om liknande.

Föräldrar är inga superhjältar utan människor. Och vad gör människor? Glömmer saker. De här föräldrarna i Göteborg råkade dock glömma något ganska viktigt. 

 Under mina 34 år har jag faktiskt inte varit med om något liknande. Men det finns några år kvar för att få nya erfarenheter, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson till P4 Göteborg skriver GP.

Polisen fick ett samtal om att en person hittat en ovaktad barnvagn med ett spädbarn i. Föräldrarna? De syntes inte till på platsen. 

Spårvagn Göteborg
Bildkälla: TT

Polisen åkte direkt till platsen för att se till att barnet kom i rätt händer. Men innan de hann komma långt ringde en förtvivlad pappa upp. 

Han och mamman till barnet var på väg tillbaka till hållplatsen för att hämta sin lilla – som de glömt kvar. Polisen och föräldrarna kom till platsen ungefär samtidigt och de kunde återfå sin bebis. 

Enligt polisen ska både föräldrarna och barnet må bra, trots omständigheterna, skriver GP. 

TV: Därför förbjuder förskolan barnen från att säga "bästa vänner"

Läs också om när en morfar råkade ta med sig fel barn hem från förskolan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.